اثبات طلب کار بودن با شهادت شهود امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴,۹۴۳ #98230842

سلام
آیا کسی فقط با شهادت شهود می تواند ثابت کند از کسی وجه نقد طلب کار است؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
بله شهادت شهود قابل استناد خواهد بود

با سلام
از ادله اثبات دعوی شهادت شهود وقسم است لذا بوسیله این دو ابزار قانونی میتوانید نسبت به اثبات حقوق قانونی خود اقدام نمایید

با سلام
شهادت شهود یکی از ادله اثباتی است اما وجود شاهد به معنی موفقیت قطعی و حتمی شما نیست
مثلا شما دو شاهد در دادگاه تعرفه میکنید مبنی بر داشتن طلب ۵۰ میلیون تومانی از خوانده و خوانده با فیش بانکی ثابت میکند بری الذمه است. قضیه شما بسته به مورد نتایج متفاوتی خواهد داشت.

با سلام واحترام؛ اثبات طلب بادو شاهد عادل که شرایط قانونی را داشته باشند ممکن است.

بستگی به نظر قاضی دارد

اگر کسی از بابت طلبی که از کسی دارد سندی اعم از رسمی یا عادی نداشته باشد از طریق شهادت شهود می تواند طلب خود را در دادگاه به اثبات برساند.
بر طبق بند ب ماده ۲۳۰ قانون آیین دادرسی مدنی شهادت دو مرد یا یک مرد و دو زن برای اثبات طلب کافی است البته در مواردی که امکان آوردن دو شاهد برای طلبکار امکان پذیر نیست قانون پیش بینی کرده است که طلب با شهادت یک مرد و یا دو زن و قسم از جانب طلبکار (خواهان) اثبات می گردد.
البته بر طبق ماده ۲۴۱ قانون آیین دادرسی مدنی ارزش شهادت شهود با قاضی دادگاه است با این توضیح ، شاهد داشتن همیشه به منزله اثبات ادعا و پیروزی در دادگاه نیست.

با سلام در صورتی که شهادت شهود از نظر قاضی مقرون به واقع باشد و در صحت محتوای شهادت تردیدی وجود نداشته باشد میتوان مستند به شهادت دو شاهد حکم به محکومیت مالی یاد شده داد.