آیا این پسر ۱۹ ساله میتواند جرمش را بر گردن بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۳ #98213987

سلام و خسته نباشید
یکی از آشنایان که پسری ۱۹ ساله است با موتور که فاقد بیمه‌نامه است با پیرمردی تصادف کردن و چون گواهینامه نداشتن از ترسشون با برادر بزرگترشون تماس گرفتن، در صحنه جرم، برادرشون که گواهینامه داشتند، جرم را گردن میگیرند و به کلانتری برده میشوند اونجا تست الکل میگیرند و نتیجه مثبت میشود، متاسفانه بعد از یک هفته پیرمرد در بیمارستان فوت میکند
و این پسر ۱۹ ساله که مقصر اصلی میباشد، میخواهد جرمش را گردن بگیرد و نزد قاضی اعتراف کند
البته با قاضی نیز صحبت کرده‌اند و قاضی مدعی است که متوجه شده بود که مقصر اصلی فرد دیگری است و‌ تعویض شده
حال سوال این است که حکم احتمالی قاضی برای این پرونده چه میتواند باشد و‌ آیا این پسر ۱۹ ساله میتواند جرمش را بر گردن بگیرد؟ قاضی قبول میکند؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اقرار شخص امکان قبول جرم توسط این شخص ممکن میباشد لیکن برادر بزرگتر ممکن است به خاطر شرب خمر محکوم شود همچنین امکان مجازات وی به خاطرفریب قانون نیز وجود دارد