زیاده خواهی دهیار را کجا میشود گزارش کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۶ #98197381

سلام دوستان
بنده ملکی دارم در یک روستای اطراف پاکدشت به مساحت ۱۵۰۰ متر مربع که کاربری آن کارخانه بوده است. حال با توجه به اینکه در بافت مسکونی قرار گرفته اینجانب به دنبال تغییر کاربری به مسکونی میباشم. لذا با توجه به وجود درخت در کارخانه ، دهیار اعلام نموده
برای اینکه تغییر کابری را تائید کند بنده باید علاوه بر اینکه قسمت فضای سبز ملکم را به رایگان در اختیار سرانه فضای سبز روستا قرار میدهم اضافه بر آن بایستی مبلغی پول در حد ۱۵۰ میلیون تومان هم کمک نقدی به شورایاری روستا پرداخت کنم. از طرفی نصف ملکم که فضای سبز است باید در اختیار روستا قرار دهم و از طرفی پول هم پرداخت کنم.
از شما دوستان سوال دارم :
۱- آیا این قانون که میبایست فضای سبز ملک را رایگان در اختیار دهیاری قرار بدهم قانونی است یا باید در ازاء آن وجه یا تراکم بگیرم؟
۲- آیا مبلغ پرداختی قانونی هست یا میتوانم به اداره یا ارگانی شکایت کنم؟ در اینصورت به کدام ارگان شکایت کنم.؟؟؟

ممنون از صبر و شکیبایی شما

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به بخشدار مطرح نمایید