هیچ راهی برای زمان نزدیک نقل انتقال اموال و تاریخ قطعی شدن حکم مهریه که ثابت شود فرار از دین بوده در نظر گرفته نشده؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۴۸ #98196519

اگر فقط ۱۰روز قبل از قطعی شدن حکم مهریه نقل وانتقال اموال به صورت صلحنامه ایی به شخص ثالثی واگذار شود..آیا میشود از این تاریخ نزدیکی به حکم قطعی بابت فرار از دین شکایت کرد؟دادگاه تا چه حدی نزدیکی تاریخ نقل انتقال را دلیل فرار از دین محسوب میکند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این انتقال موجب طرح دعوای فرار از دین نیست
اما در دعوای اعسار از مهریه میتوانید به این انتقال استناد کرده و مانع پذیرش اعسار شوید

بادرودوسلام نقل و انتقال بعدازقطعیت حکم فرارازدین تلقی می شود.

معاملات پس از صدور حکم قطعی محکومیت،فرار از دین تلقی می گردند.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بعد از قطعی شدن حکم اگر مالی را انتقال دهدی فرار از دین محسوب خواهد شد

درود بر شما
بنا بر رای وحدت رویه انتقال بعد از قطعیت حکم فرار از دین است.

با سلام و احترام
انتقال بعد از رای قطعی فرار از دین محسوب می شود

با سلام
با توجه به عدم قطعیت رای وانتقال مال قبل از قطعیت از جنبه کیفری قابل شکایت نیست ولیکن از لحاظ حقوقی میتوانید بعلت معامله صوری به قصد فرار از دین دادخواست بطلان معامله وسند صلح را خواستار شوید