سفته و خیانت در امانت در صورتیکه ابلاغیه صادر شده باشد چگونه هستند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۳۹ #98186

عرض سلام و خسته نباشید.
بنده 2 سال پیش از یک فروشگاه 1سرویس مبل بصورت اقساطی خریداری کردم و برای اقساط چک دادم ولی فروشنده برای اطمینان از وصول چک ها از من به همون مبلغ قرارداد و اقساط سفته هم گرفت . بعد از دریافت اجناس و پرداخت کامل چک ها، فروشنده مبلغ 300 هزار تومان که در هیچ جای قرارداد قید نشده از بنده بخاطر اقساطی شدن خریدم طلب کرد ومن به ایشان نپرداختم. حالا ایشان برای 6 میلیون سفته ابلاغیه فرستاده که ظرف 3 روز نسبت به پرداختش اقدام کنم در غیر اینصورت به اجرا گذاشته میشه
لازم به توضیحه که من در زمان دادن سفته ها روی یک برگه جدا ، پشت فاکتور خرید مبل ، مشخصات کامل سفته و شماره سریالشون رو مکتوب و نوشتم بصورت امانت به فروشنده واگذار شده و ازش امضا گرفتم ولی در متن خود سفته هیچ متنی از ضمانت یا امانت قید نشده و سفته ها بدون تاریخ بنام فروشنده بوده.
آیا من پس از اجرا گذاشتن سفته میتونم از فروشنده به اتهام خیانت در امانت شکایت کنم ؟
ممنون از راهنمایی و وقتیکه برای کمک بمردم میذارید.

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از اخطار احضاریه به شما بعد از واخواست سفته میتوانید به پرداخت ثمن معامله استناد کنید و با شهادت شهود اثبات کنید که بابت ضمانت بوده و آنرا مسترد کنید.