سرویس طلا، هبه محسوب نمیشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۵ #98175524

با سلام
من و همسرم قصد طلاق توافقی داریم اما یکی از شروط ایشان این هست که سرویس سر عقد را بهشون برگردونم آیا این حق درست است؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

" با سلام"
هدیا و طلاجاتی که از طرف زوج به زوجه داده شده قابل استرداد است

درودشما فرمودید توافقی

به هر نحو که توافق صورت بگیره برای طرفین انجام موارد مورد توافق الزام آور است و توافق باید طوری صورت بگیره که حق و حقوق و سود وزیان هر دو طرف در نظر گرفته بشه ولی در صورتیکه توافقی نباشه واز طریق مرجع قضایی بخواد طلاق صورت بگیره در صورت داشتن مدارک مثبته از قبیل فاکتور خرید بنام زوج و.... میتونه پس بگیره.البته باز بستگی به شرایط ازدواج دارد.

با سلام
طبق قانون طلاهایی را که داماد و فامیل و خانواده داماد به عنوان هدیه به عروس میدهند بعنوان هبه محسوب شده و قابل استرداد میباشند اما اگر این سرویس طلا در سند نکاحیه قید شده باشد جزو اموال زوجه محسوب خواهد شد.