امضای شاهد در مبایعه نامه بدون نام و نام خانوادگی شاهد اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱۵۶ پاسخ ۳۶,۰۳۵ #98174

سلام
منزلی خریدم که مبایعه نامه ای هست
و چندین شاهد زیرش رو امضا کردن
همون منزل رو از طریق املاک زدم به نام مادرم و تا زمانی که مادرم در قید حیات است مال اون باشه خدایی نکرده از بینمون رفت که انشالله اول من بمیرم این خونه دوباره مال من بشه
بحث اینه در محل شهود فقط یک شاهد وجود داره که در همون محل یک شاهد فقط امضای شاهد هست و نام و نام خانوادگی شاهد هم نوشته نشده است ،آیا این اعتبار داره ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، بهتر است دو شاهد با ذکر نام مبایعه نامه را امضا کنند ولیکن در حال حاضر نیز مشکلی در صحت سند ایجاد نمیکند و با توجه به اینکه سند در املاک ثبت شده کارمند املاک خود به عنوان مطلع و شاهد می‌باشد و آن شخص هم که به عنوان شاهد امضا نموده در صورت لزوم میتوان ایشان را توسط دادگاه به عنوان شخص گواه فراخوانی نمود. همچنین چنانچه سند از نوع اسناد هلوگرام دار و ثبت شده در سیستم جامع املاک ها باشد نیز به عنوان مدرک قابل قبول به حساب می آید.ضمنا در حال حاضر نیز میتوانید از شاهد بخواهید نام خود را در کنار امضا بنوسید

با درود عدم ذکر نام موجب بی اعتباری سند نخواهد شد

سلام .در اصل باید دو ساعت امضا می کردند و نام و نام خانوادگی را در قسمت شهود می نوشتند حالا اشکالی نداره اگه می شناسید ش و با شما همکاری می کند بله اعتبار دارد و همچنین بنگاه املاکی که نوشته در مواقع ضرورت برای هر کاری که لازم باشد باید مبایعه نامه شما را تایید کند و من یک عکس از مبایعه نامه شما را لازم دارم تا ببینم ایا مبایعه نامه شما به صورت حقوقی نوشته شده یا نه

باسلام باید مشخصات فردی شاهد اعم از نام ونام خانوادگی حتما درج گردد امضا به تنهایی کافی نیست

سلام
اگر انتساب آن مشخص باشد، تردیدی در اعتبار آن وجود ندارد.

بااحترام
شما میتوانیست صلح عمری انجام دهید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبهتر است که مشخصات شهود معین و نوشته شده باشد.