با وجود اعتراض شاکی جهت تکمیل نظریه کارشناس مهلت اظهار نظر جهت تکمیل نظریه چند روز است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۵ #98168679

با سلام و عرض ادب... در پرونده جعل که یکبار قراره کارشناسی صادر گردید و نظریه کارشناس اعلام وصول گردیده است.. به علت نقض نظریه کارشناسی شاکی درخواست تکمیل نظریه کارشناسی را درخواست کرده است.. و این عمل شاکی بعد از گذشت ۲ ماه از ابلاغ صورت گرفته است.. اول اینکه به جهت قانونی مهلت اعتراض یک هفته از تاریخ ابلاغ می باشد.. سوال بنده این است با وجود اعتراض شاکی جهت تکمیل نظریه کارشناس مهلت اظهار نظر جهت تکمیل نظریه چند روز است و اینکه بعد از ۲ ماه از ابلاغ شاکی می تواند به نظریه اعتراض بکند؟ ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنده پاسخ را مستند فرستادم ،
به زبان ساده تر که حضرتعالی متوجه شوید؛
قانون آئین دادرسی دستوری است ( آمره) خلاف اون نمی توان تصمیم یا اقدام کرد در این قانون برای امور و جریان آنها مهلتهایی وجود دارد از جمله مهلت اعلامی در پاسخ اولیه که اعلام نمودم.
لذا مهلت قانونی منقضی شده.--اعتراض نیز شنیده نخواهد شد.
باید از طریق شعبه دادگاه پیگیری کنی

.

سلام
ماده ۲۶۰ - پس از صدور قرار کارشناسی و انتخاب کارشناس و ایداع دستمزد، دادگاه به کارشناس اخطار می کند که ظرف مهلت تعیین شده در قرار کارشناسی، نظر خود را تقدیم نماید. وصول نظر کارشناس به طرفین ابلاغ خواهد شد، طرفین می توانند ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ به دفتر دادگاه مراجعه کنند و با ملاحظه نظر کارشناس چنانچه مطلبی دارند نفیا یا اثباتا بطور کتبی اظهار نمایند. پس از انقضای مدت یادشده، دادگاه پرونده را ملاحظه و درصورت آمادهبودن، مبادرت به انشای رای می نماید

با سلام
ماده ۲۶۰ - پس از صدور قرار کارشناسی و انتخاب کارشناس و ایداع دستمزد، دادگاه به کارشناس اخطار می کند که ظرف مهلت تعیین شده در قرار کارشناسی، نظر خود را تقدیم نماید. وصول نظر کارشناس به طرفین ابلاغ خواهد شد، طرفین می توانند ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ به دفتر دادگاه مراجعه کنند و با ملاحظه نظر کارشناس چنانچه مطلبی دارند نفیا یا اثباتا بطور کتبی اظهار نمایند. پس از انقضای مدت یادشده، دادگاه پرونده را ملاحظه و درصورت آماده بودن، مبادرت به انشای رای می نماید.