آیا برای درخواست تمکین نامه گواهی عدم سازش لازمه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۸ #98136558

سلاج وقت بخیر.
همسرم درخواست نفقه داده من میخوام دادخواست تمکین بدم میگن این گواهی لازمه ؟آیا رویه جدیدا تغییر کرده؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر نیازی نیست بدوا یک اظهارنامه ارسال و بعد اقدام به ارائه دادخواست تمکین کنید

برای اینکه دعوای مطالبه نفقه ایشان رد شود باید حکم عدم تمکین یا نشوز ایشان را اخذ نمایید.

میتونید دادخواست جداگانه مطرح کنید و یا در همان دادگاه فقط دفاع از عدم تمکین ایشون انجام بدین به هرحال هر دو روش صحیح است

با درود خیر لازم نیست

اصل برآن است زوجه تمکین می‌کند بار اثبات عدم تمکین برعهده مرد‌ میباشد
تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

خیر گواهی عدم امکان سازش مربوط،به دادخواست طلاق است و ارتباطی با تمکین ندارد

با سلام
گواهی عدم امکان سازش همان حکم طلاق است در حالی که با حکم تمکین در واقع شما تمایل به ادامه زندگی دارید؛ بنابراین قابل جمع نیستند

درود
بدوا باید دادخواست تمکین به طرفیت همسر تون مطرح نمایید