طبق قانونی که میگه دخالت در امور مالی و حقوقی صغیر مختص ولی قهری هست، آیا زوجه یا پدر زوجه حق ثبت نام در ثنا و حتی اعطای وکالت الکترونیک به وکیل رو از طرف صغیر دارند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۵۰ #98134240

سلام و درود
موضوع مبهمی پیش آمده و از شما بزرگواران خواهش دارم بنده رو راهنمایی کنین طفل ۳ ساله توسط مادر به شهر دیگه برده شده و بعد از مدتی بدون اینکه مدارک طفل رو داشته باشه در سامانه ثنا ثبت نامش کرده و امضا الکترونیک هم ثبت کرده ( ظاهرا کار پدر زوجه بنظر میاد چون شماره تلفن و آدرس و کد پستی مربوط به پدر زوجه هست و اینکه پدر زوجه همه امور رو اداره میکنه)
نا گفته نماند که زوجه حکمی مبنی بر حضانت نداشته و درخواست حضانت زوجه هم مطمعنا رد میشه چون صلاحیت روانی و سلامت عقلی ندارند و استعلامات لازم انجام شده
۲- به چه عنوانی میشه علیه ایشون شکایت نمود؟
۳- در مورد وکالت الکترونیکی اخذ شده از طریق سامانه ثنای طفل از کجا باید استعلام گرفت؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مادر مرتکب جرمی نشده.

خیر مادر با توجه به حضانت می تواند ثبت نام کند لذا مرتکب جرمی نشده است

مادر مرتکب جرمی نشده است .ثبت نام در ثنا دخالت در امور مالی صغیر نیست

این کار جرم نیست.مگر آنکه در این فرایند جعلی صورت گرفته باشد.

این کار جرم نیست مگر آنکه در امضاء جعلی رخ داده باشد.

سلام
اقدامات انجام شده توسط زوجه ظاهرا جنبه کیفری ندارد مگر اینکه امضاء ولی قهری را جعل نموده باشد
و راجع به موضوع مطرح شده شما باید به واحد انفورماتیک دادگستری محل سکونت خود مراجعه کنید و مشکل ثبت نام غیر واقعی و غیر قانونی در سامانه ثنا را اعلام کنید تا به شما راهکار تغییر و ابطال احتمالی آن را اعلام کنند.
در این مورد موضوع را به صورت مکتوب به رئیس دادگستری گزارش تا به واحد انفورماتیک ارجاع دهند آنها مکلف به رسیدگی باشند.