فروش منزل با قولنامه بعد از مطالبه مهریه حکمش چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۲۱ #98127

بدلیل وام بانکی و کلاهبرداری یک فرد که با این سند وام برداشته بود ۴ واحد برای تسویه بانک به یکی از فامیلا فروخته شده_کل آپارتمان با سند مادر به اسم ۳ نفر بوده و هم اکنون ۴ واحد به قولنامه فرد تسویه کننده است.بنده یک سال پیش بدلیل اعتیاد همسرم که یکی از مالکان سند مادر این آپارتمانهاست از همسرم مطالبه مهریه نمودم؛و بدلیل فرزندم و ترک اعتیاد وی تمکین نمودم؛از کل آپارتمانها تنها ۳ واحد به اسم ۳ نفر باقی ماند که یکی منزل ما بود؛منزل خود رابدلیل مشکلات خانوادگی به رهن دادیم و در منزل دیگر با همان پول رهن هستیم؛حال من متوجه شده ام با نقشه قبلی خانواده همسرم با رضایت همسرم منزل مارا به قولنامه فرد دیگر درآورده اند بعنوان بدهی خودشان!!!
این اتفاق ۴ماه بعد از برگشت من به منزل و مطالبه مهریه ام اتفاق افتاده!
آیا بنده با به جریان انداختن مهریه ام میتوانم معامله آنها را باطل کنم و مهریه خود را دریافت کنم تا خانه ما با بی عدالتی به باد بدهی دیگران نرود؟؟؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه انتقال به قصد فرار از دین بوده است و جزء مستثنیات دین نیز محسوب نشود میتوانید علیه ایشان شکایت کنید.