شرایطی برای کفالت گرفتن مادر یا حالات دیگر برای معافیت سربازی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۰ #98118991

با سلام و وقت بخیر بنده یک سال و شش ماه است که غیبت دارم و هنوز دفترچه پست نکردم
از طرفی شرایطم بدین صورت است که برادر بزرگترم دارای بیماری اعصاب و روان بوده و سابقه بستری شدن در بیمارستان روانی را چندین بار دارد همچنین پدر و مادرم از هم دیگر جدا شدند و من به همراه برادر بزرگترم که بیکار است و شرایط کاری ندارد و همچنین مادرم در یک منزل زندگی میکنیم و خرج و هزینه های زندگی بر عهده من است
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ضمن ارائه ی گواهی پزشکی در خصوص شرایط برادرتان و متارکه والدینتان میتوانید درخواست خود در این خصوص را به سازمان نظام وظیفه ارائه نمایید تا شرایطتتان مورد بررسی قرار گیرد.