ارتباط غیرشرعی با زن شوهردار چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۰۲ #98114

سلام خسته نباشید. بنده با دختری میخواستم چندسال پیش ازدواج کنم اما نشد سپس بعد از مدتی من نامزد کردم حالا بعد از سال ها این خانم شماره منو پیدا کرده و پیام داد زنگ زد و گقت من ازشوهرم طلاق گرفتم پیامک دادیم ولی حاوی صحبت های مستهجن نبود ولی در تماس تلفنی حرف های غیرشرعی زده شد حالا شوهر این خانم تماس گرفته و تهدید و فحاشی کرده آیا میتواند علیه من شکایت کند؟ وآیا من چطور می توانم به عنوان مزاحمت تلفنی و توهین شکایت کنم؟ پیامک دلیلی برای اعمال ماده 637می باشد؟

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه جرمی محقق نشده باشد امکان شکایت علیه شما و یا از طرف شما وجود نخواهد داشت و پیشنهاد میشود که دیگر تماس تلفنی و یا پیامکی بر قرار نکنید.