اگر زوج تا ۶ماه نفقه را تمام و کمال پرداخت نماید، دیگر زوجه نمیتواند درخواست طلاق دهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۰۲ #98073002

ببخشید اگر بعد از شکایت ترک انفاق به مدت شش ماه، زوج نفقه شش ماه معوقه رو پرداخت کنه، دیگه حق طلاق به زوجه داده نمیشه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باپرداخت نفقه معوقه توسط زوج ، طلاق به لحاظ عدم پرداخت نفقه منتفی است

با درود چنانچه حکم قطعی برای نفقه ۶ ماهه صادر و اجراییه برای محکوم ارسال و ایشان از پرداخت نفقه امتناع کند این امر از مصادیق عسر و حرج زوجه و از موجبات حق طلاق است. بنابراین پرداخت تمام و کمال نفقه قبل از مراحل قطعیت و اجراییه زوجه را از حالت عسر و حرج خارج نموده و مسقط حق طلاق ایشان خواهد بود.

سلام عدم پرداخت نفقه به مدت حداقل شش ماه می تواند از مصادیق عسر و حرج باشد . برای استفاده از شرد ضمن عقد نکاح ، باید دادخواست حقوقی مطرح شود و حکم صادر و اجرائیه ابلاغ شود و زوج نفقه را نپردازد تا حق طلاق ایجاد شود .