رابطه توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۳ #98059800

سلام
من دو سال پیش یک رابطه مقعدی داشتم با یک پسر.. چند ماه دیگه میخوام ازدواج کنم با یه نفر دیگه.. میخواستم بدونم از طریق پزشکی قانونی یا دکترای دیگه مشخص میشه اصن در هر صورتی مشخص میشه یا نه اخه دو سال گذشته ...ممنون میشم خیلی سریع جواب سوالمو بدین

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قابلیت تشخیص توسط پزشکی قانونی نمی باشد

در صورت عدم تداوم در رابطه مذکور و با توجه به گذشت دو سال از رابطه تشخیص موضوع امکان ندارد .

اگر مکرر نباشد قابل اثبات بعد از این مدت نیست

سلام
اگر دوسال پیش بوده و برای یک بارقابل تشخیص نیست .