حال پس از‌ ۸ سال و عدم دریافت نصف مبلغ قولنامه ایا امکان ابطال‌ را دارم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۸ #98037532

با سلام‌و خسته نباشید.
بابت وقتی که میگذارید و راهنمایی های شما بسیار سپاسگذارم.
ملکی رو ۸ سال پیش قولنامه ای فروختم و بدون قید زمان حق پشیمانی گذاشته ایم.یعنی عینا عبارت:
در ضمن حق پشیمانی مبلغ چهار‌ میلیون‌ ریال میباشد.
حال پس از‌ ۸ سال و عدم دریافت نصف مبلغ قولنامه ایا امکان ابطال‌ را دارم؟؟؟ممنونم جهت مشاوره

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پس از گذشت ۸ سال به نظر نمی رسد امکان این موضوع وجود داشته باشد اما می‌توانید مطالبه ثمن و خسارت تاخیر تادیه را نمایید.

سلام به نظر امکان چنین اقدامی با توجه به انقضای مدت ۸ ساله وجود ندارد اما میت وانید اقدام به مطالبه ثثمه ثمن معامله به انضمام خسارت تاخیرد در تادیه نمایید

چون در قولنامه شرط فسخ تعیین شده ولی چون برای آن مدت تعیین نشده است لذا برابر ماده ۴۰۱ قانون مدنی هم شرط و هم عقد هردو باطل هستند.

به اعتقاد بنده شرط پشیمانی دالات برخیارفسخ ندارد.‌بلکه خسارت تعیین شده برای کوتاهی درانجام معامله است