آیا میتوانم شکایت کنم برای بیرون کردن آنها از خانه ضمن اینکه پیر و از کار افتاده هستند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۱ #98037345

با سلام
بنده سه دانگ خانه مسکونی سند به نام دارم و سه دانگ دیگر به نام دایی بنده است پدربزرگ و مادربزرگم در آن خانه زندگی میکنند به دلیل مشکلات خانوادگی
آیا میتوانم شکایت کنم برای بیرون کردن آنها از خانه ضمن اینکه پیر و از کار افتاده هستند؟
و حدود هشت سال هست که بدون رهن و اجاره در این خانه ساکن هستند.
آیا میتوانم شکایت کنم و بیرونشون کنم قانون در این مورد چی هست؟
چون الان دیگ قانون طرف دزد و مال مردم خور و مستاجر میگیره در این مورد چی گفته؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به اینکه شما ظاهرا در خصوص سکونت پدر و مادربزگتان سکوت نموده اید،لذا بطور ضمنی به ایشان اذن انتفاع داده اید مگر اینکه بتوانید اثبات نمایید از طریق اظهارنامه یا... خواستار تخلیه ایشان بوده اید اما اقدامی از طرف آنها صورت نگرفته است
علی ایحال باتوجه به اینکه ۳ دانگ از ملک در مالکیت شما میباشد و دایی شما بدون رضایت شما حق اجاره و یا دخل و تصرف مشابهی را در آن ندارند،فلذا میتوانید دستور تخلیه اخذنمایید

سلام، در مورد ملاک مشاعی اگر مالکیت در کدام بخش از ملک معیین و مشخص و مکتوب باشد که هیچ ولیکن اگر طرفین صرفا مالک مشاعی از تمام ملک باشن هیچ کدام بدون اذن و رضایت طرف دیگر نمی‌توانند در بخشی از ملک خودسرانه تصرف داشته باشند لذا با شکایت یکی از مالکین مشاعی از تمام ملک خلع ید بعمل می‌آید و پس از خلع ید کلید در نزد دادورز باقی خواهد ماند تا فروش و تقسیم حق السهم هر یک از مالکین مشاعی