با این شرایط آیا میتونه ازدواج مجدد کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۱ #98030735

سلام وقت بخیر
با شوهرم در حال رفتن به دادگاه و .... هستیم و برادرش پیغام داده طلاقت نمیدیم مهریه ات رو میدیدم براش زن میگیریم حالا با شرایطی که میگم ایا امکان ازدواج مجدد داره؟
۱.زوج خودش با ضرب و جرح منو از خونه بیرون کرده و دادگاه در حال صدور حکم هست و صورتجلسه مامور از زمان بیرون کردن از خونه و ضرب و جرح و ۱ نامه پزشکی قانونی دارم
۲. زوج داخواست تمکینش رو مسترد کرد چون قفل رو تعویض کرده بود و اجازه ورود من به منزل و نداد شهود و صورتجلسه نیرو انتظامی موجود هست
۳. ۲ مرتبه اظهار نامه با تاریخ و ساعت مشخص فرستادم که قصد برگشت به منزل دارم ولی زوج توجهی نکرده
۴. زوج دادخواست طلاق داده بود و قبل از جلسه اول به خاطر دادخواست تعدیلش دادخواست طلاق رو مسترد کرد
۵. زوج از زمان عقد تا زمان حضور من در منزل نفقه پرداخت نمیکرده و حتی خود زوج در برابر قاضی اظهار کرده وظیفه من نیست نفقه بدم و مرداد ماه بعد از مسترد کردن دادخواست تمکین روز اخر ماه ۲۰۰ تومام واریز میکنه که عملا نفقه ابان برای آذر ماه خرج میشه و دانشجو هستم و حتی هزینه دانشگاهم رو پرداخت نمیکنه
با این شرایط ایا میتونه ازدواج مجدد کنه برای اذیت کردن من چون ما فقط ۴ ماه زندگی کردیم و بارها منو مورد ضرب و جرح قرار داد و شکایت نکردم و دفعه اخر شکایت کردم و خانواده زوج در خصوصی ترین مسائل دخالت میکردن و باعث از هم پاشیدن زندگی ما شدن و تلاش های یک طرفه من از زمان عقد برای حفظ زندگی فایده نداشت و من از طریق مشاوره اقدام کردم اما زوج از طریق قانونی و زوج و خانواده ش با برنامه قبلی منو سر زندگی بردن و ۲۰ روز پس از عروسی زوج اموالشو به خانواده ش منتقل کرد و شروع به اذیت من کرد

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچکدام از موارد پنج گانه در فوق از موجبات تجویز ازدواج مجدد برای زوج نخواهد بود

سلام ایشان که نمی تواند بدون اذن دادگاه ازدواج کند و دادگاه معمولا تا نشوز شما ثبات نشود مجوزی هم به او نمد دهد
عسر وحرج شما هم اگر اثبات شود می توانید درخواست طلاق بدهید

حکم ازدواج مجدد در صورتی است که ایشان عدم تمکین شما را اثبات نماید و تاکنون این امر محقق نشده است.

درود
تا زمانی که شما ناشزه شناخته نشوید دادگاه حکم ازدواج مجدد به ایشان نمی دهد.

با درود اگر مطابق آنچه در سوال آمده است، تا اینجای کار نمی‌تواند تقاضای ازدواج مجدد نماید و اگر این تقاضا شود بایستی‌ رد شود

۱- اگر ضرب و جرح اثبات شود میتوانید بابت عدم امنیت جانی و عسر و حرج درخواست طلاق نمایید .
۲- استرداد دادخواست تمکین تاثیری بر طلاق ندارد . ولی شما میتوانید از باب تعیین تکلیف اقدام نمایید و در صورتیکه همسرتان از اجرای رای استنکاف نمود درخواست طلاق نمایید .
۳- اظهارنامه ها میتواند در موضوع تعیین تکلیف که در بند قبل ذکر شد تاثیر داشته باشد .
۴- دادخواست مسترد شده زوج تاثیری ندارد .
۵- پرداخت مبلغی به عنوان نفقه ، موضوع ترک انفاق را منتفی میکند .
۶- هیچ یک از این موارد که ذکر شد نمیتواند موجب درخواست ازدواج مجدد شود . ازدواج مجدد تنها در زمانی میسر است که شما ملزم به تمکین شوید و از تمکین خودداری کنید .

با سلام
ثبت واقعه ازدواج مجدد نیازمند حکم دادگاه مبنی بر تجویز ازدواج مجدد میباشد.
موارد تجویز ازدواج مجدد در قانون محصور و مشخص می باشد.
حال آنکه همسر شما مشمول هیچ یک از این موارد نیستند و باتوجه به اظهارات شما هیچ دلیلی وجود ندارد تا دادگاه به استناد آن چنین حکمی صادر نمایید