تا احضاریه به دست من برسه چقدر زمان میبره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۵۹ #98004611

سلام فقط یک سوال.
اینکه خانواده ی نامزد بنده (ما هنوز ازدواج نکردیم و نامزد هستیم) من را تهدید کرده اند که به خاطر اعتیاد می‌خواهند شکایت کنند از دست من و مهریه را اجرا بگذارند و... اینکه این ها اگر امروز درخواست طلاق کنند تا احضاریه به دست من برسه چقدر زمان میبره؟ و اینکه قاضی دستور به آزمایش اعتیاد بده آیا همون روز آزمایش رو میگیرن و چطوری؟ و سوال آخر اگر نتوانند اثبات کنند من اعتیاد دارم روال قانونی به چه صورتی خواهد شد؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف اثبات اعتیاد باعث ایجاد حق طلاق نمیباشد و اثبات آن هم اما و اگرهای زیادی دارد، سعی کنید به توافق برسید.

سلام.
اگر نامزد هستید که مهریه قابل دریافت نیست.اگر عقد هستید با شکایت خانواده زوجه قاضی دستور تست اعتیاد را صادر میکند و در صورت اثبات اعتیاد به زوجه حق طلاق تعلق میگیرد.
حدود دو هفته هم زمان میبرد که احضاریه دادگاه به دست شما برسد.

با سلام
در صورتیکه در سامانه ثنا عضو باشید سریع تر از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد اما در غیر آن طول خواهد کشید .
بایستی عرض شود زوجه در صورتی میتواند درخواست طلاق نماید که اعتیاد زوج شدید و قابل درمان نباشد و نیز چند باری برای ترک به کمپ معرفی و بستری شده باشد اما قصد و اراده ترک نداشته باشد
مهریه در دوران نامزدی ( در صورت باکره بودن ) بصورت نصف پرداخت خواهد شد .

با سلام
احضاریه بعد از طرح دعوا در دادگاه نهایت بعد از دوهفته به صورت کتبی به دستتون میرسد واگر از طریق پزشکی قانونی ازمایش شوید هم نامه ی اعتیاد شما به دادگاه فرستاده میشود اگر اعتیاد شما ثابت نشود ودلیل خاصی برای طلاق نداشته باشد ناشزه محسوب میشود

سلام
چنانجه نامزد باشید که مهریه قابل دریافت نمیباشد

حدودا ۲ هفته طول می کشد تا احضاریه بدست شما برسد و باید به نحوی باشد که حداقل تا روز جلسه دادرسی ۵ روز فاصله داشته باشد در خصوص تست اعتیاد نیز دادگاه دستور تست اعتیاد را صادر خواهد کرد در صورت اثبات اعتیاد از موارد عسر و حرج می باشد و به زوجه حق درخواست طلاق را خواهد داد