آیا همسرم حبس خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۷ #97992499

سلام ببخشید
همسر من متهم به دزدی شده که خودش اینکارو نکرده دزدی ۲۰۰ هزار تومن.. پول رو هم پرداخت کردن مبلغ ۱ ملیون و پانصد دادن به طرف رصایت دادن ولی با اینکه طرف رصایت داده دادگاه به همسرم گفتن هفته دیگه بیاد پیش قاضی ایا زندانی داره؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
با توجه به اینکه شاکی خصوصی رضایت داده اند از لحاظ جنبه ی عمومی جرم به احتمال زیاد از مجازات جایگزین حبس استفاده میشود و یا مجازات وی بمدت دو سال تعلیق شود .

سلام
حتما جنبه عمومی جرم را میخواهند بررسی کنند
ثانیا با توجه به رضایت و قانون کاهش مجازات حبس تعزیری و مبلغ کم امکان حبس ضعیف است

با توجه اخذ رضایت شاکی دادگاه ملاحظاتی در صدور حکم خواهد کرد

در صورت اثبات جرم و نظر قاضی احتمال حبس خواهد بود

باسلام باتوجه به رضایت شاکی به احتمال زیاد تعلیق یا به پرداخت جزای نقدی محکوم شود

با عرض سلام و ادب کاربر محترم.جرم سرقت جنبه عمومی دارد اما احتمال تعلیق مجازات با توجه به رضایت شاکی در صورت وجود سایر شرایط وجود دارد.

ممکن هست از نظر جنبه عمومی مجازات درنظر گرفته شود ولی باتوجه به رضایت شاکی و عدم سابقه میتواند تعلیق یا تخفیف شامل حال وی شود