آیا من میتونم اینارو به قاضی بگم و ایشون بابت تمام تهمت هایی که زده محکوم بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۷ #97949297

من چند ماهی هست که ازدواج کردم و ازدواج دومم هست همسر اولم فوت شده و زوج مدام به من میگوید تو با مرد همسایه در ارتباط بودی یا اون صد در صد به تو نظر داشته و من که منکر میشم اسرار میکنه که باید قبول کنی و حقیقتو به من بگی و من چند ماه پیش قبل از ازدواجم جایی کار میکردم و الان دیگه مشغول به کار نیستم چون یکی از همکارانم به من دو بار زنگ زده بود که برایم کار پیدا کرده بود به من مگوید تو با این مرد قبل از ازدواج ارتباط داشتی و به داماداتون دست نده شوخی نکن و موارد دیگه الان که دو ماه هست بی دلیل زوج خانه را ترک کرده و من مهریه و ترک انفاق اقدام کردم و میگه به قاضی میگم تو منو از خونه بیرون کردی و در دوران نامزدی با دوست پسر ۲۰ سال پیشت ارتباط داشتی سوال من اینه آیا من میتونم اینارو به قاضی بگم و ایشون بابت تمام تهمت هایی که زده محکوم بشه نه برای طلاق برای اینکه بفهمه نمیتونه به کسی تهمت بزنه و با آبروش به خاطر شکاکیت خودش بازی کنه من هیچ ‌‌ شاهدی ندارم جز پسرام که ۱۷ سالشون هست و از همسر فوت شدم هستند خیلی ناراحتم با شخصیتم بازی شده ایشون منو خورد کرده به خاطر تمام بدبینیاش جلو همه مخصوصا خانوادش که حرفای زوج رو باور کردن

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید شکایت توهین و افترا طرح کنید.