این فروش مال غیر محسوب میشود یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #97949275

چندی پیش آپارتمانی را از سازنده آن خریدم و کد رهگیری هم گرفته شد. به اصرار فروشنده خانمی که نمیشناختم به عنوان شاهد پای قرارداد ما را امضا کرد. بعد از مدتی مشخص شد که فروشنده یکسال قبل، آپارتمان را مشترکا (هر کدام ۲ دانگ ) به آن خانم و دو نفر دیگر فروخته بوده و مبایعه نامه هم تنظیم کرده بوده اند ولی کد رهگیری دریافت نکرده بودند. بعد از مطالعه قرارداد بین آنها متوجه شدم که چون هنوز آپارتمانها بین سازنده و صاحبان زمین تقسیم نشده بوده، در قرارداد بین سازنده و آن سه خریدار شماره واحد و طبقه مشخص نشده است و در زیر قرارداد نوشته شده است (در انتخاب واحد بین ۴ و ۵ اولویت با مالکین زمین میباشد و خریداران از این موضوع اطلاع دارند)
و قرارداد من صحیح است یا خریداران اول؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قرارداد شما در قالب عقد بیع باشد با توجه به مجهول بودن مبیع عقد باطل است

اگر قرارداد در قالب بیع نامه تنظیم شده باشد به دلیل عدم مشخص بودن موضوع بیع قابل ابطال است ولی اگر در قالب قرارداد واگذاری و پیش فروش باشد جای بحث دارد . ارائه پاسخ دقیق در این خصوص مستلزم رویت قرارداد و سایر مدارک است که توصیه می شود با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید .