اگر مشخصات مالکی که ملک رو ازشون خریدم پیدا نکنم و وجود نداشته باشه باید برای تک برگ کردن سند چیکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۶ #97948811

سلام خسته نباشید
من یک منزل مسکونی دارم که به صورت وکالتی ۲۸ سال پیش خریدم و الان من وکالت نامه برای خرید و فروش دارم. میخواستم برای سندتک برگ اقدام کنم و به دفتر ثبت اسنادی وکالت نامه اونجا تنظیم شده رفتم و گفتن برای تک برگ شدن نیاز به شماره شناسنامه و کدملی فروشنده دارم. آیا این حرف درسته یا اون دفتر اطلاع کافی نداشته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله درست است .با ثبت درخواست ارزیابی امکان ارائه پاسخ جامعتررا فراهم نمایید .موفق باشید

سلام
شما باید اطلاعات شخصی فردی که ملک اکنون به نام وی می باشد را داشته باشید