چه کاری می توانم انجام دهم که این ملاقات ۷ روزه بعد از تعطیلات لغو شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۶ #97922137

باعرض سلام
من یک سال است طلاق گرفتم و یک دختر دو ساله دارم و با توجه به اینکه پدر فرزندم تعادل روانی ندارد مهریه ام که ۱۳۰ سکه بود بخشیدم و حضانت دخترم تا ۹ سالگی را کامل گرفتم تا بچه از ۷ تا ۹ سالگی نزد خودم باشد. دخترم در هفته یک شبانه روز نزد پدرش است که همین مقدار هم روحیه اش آسیب دیده. الان که ایام تعطیلات و نوروز است من به مدت ۱۲ روز از قاضی نامه گرفتم که فرزندم را به مسافرت ببرم و بنابراین دوروز ملاقات پدرش طی دو هفته لغو شد. ولی بعد از چند روز دیدم ابلاغیه برایم آمده که قاضی بعد از تعطیلات به درخواست پدر فرزندم دستور صادر کرده که فرزندم به مدت ۷ روز نزد پدرش باشد. با توجه به اینکه حضانت کامل طفل با من هست آیا قاضی حق صدور چنین رای و تصمیمی داشت؟ الان با توجه به اینکه من می دانم که فرزندم ۷ روز نمی تواند بدون من دوام بیاورد و پیش پدرش اذیت است و هر دفعه با گریه و ناراحتی با پدرش می رود چه کاری می توانم انجام دهم که اولا این ملاقات ۷ روزه بعد از تعطیلات لغو شود؟ و ثانیا ملاقات از هفته ای یک روز کمتر شود؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به تصمیم صادره اعتراض نمایید و با توجه به وضعیت روانی پدر درخواست اصلاح زمان ملاقات با طفل را دهید

اگر دادگاه چنین تصمیمی اتخاذ کند امکان اعتراض برای شما وجود دارد.

دادگاه می توانید چنین تصمیمی اتخاذ نماید و امکان اعتراض برای شما وجود دارد

با سلام
با درخواست پدر طفل قاضی می تواند چنین دستوری بدهذ اما شما می توانید اعتراض کنید که طفل شما خیلی کم سن هست و نمی تواند یک هفته به دور از مادر باشد و اگر مدارک دیگری دال بر عدم تعادل روانی ایشان دارید هم ارائه بفرمایید

سلام بله قاضی می‌تواند چنین ابلاغی بدهد ضمن اینکه اگر مدارکی دال بر عدم تعادل روانی ایشان دارید و حضور فرزند نزد پدر به مصلحت طفل نیست می توانید ارائه داده و دستور موقت بگیرید