حکم ازدواج مجددا چون قبلا عدم تمکین قطعی صادر شده تایید میشود یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۹ #97916797

بعد از صدور رای قطعی الزام به تمکین و درخواست ازدواج مجددا از طرف مرد. زوجه قبل از جلسه رسیدگی ازدواج مجددا اگر زوجه حاضر به تمکین شود.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تمکین زوجه حکم ازدواج مجدد منتفی است

با درود زوجه آماده تمکین شود ازدواج مجدد منتفی است

باسلام و درود چنانچه زوجه جهت تمکین اعلام آمادگی نماید درخواست ازدواج مجدد زوج پذیرفته نخواهدشد.

اگر نشوز زوجه اثبات شده باشد و حکم ازدواج مجدد مرد صادر شده باشد تمکین ثانوی زن تاثیری در حکم نخواهد داشت و مرد میتواند ازدواج مجدد کند ولی زن نیز میتواند با استناد به ازدواج مجدد مرد حکم طلاق بگیرد

با احترام باید تعهد بدهد تمکین خاص نماید وفریبی در کار نباشد اگر داد ازدواج منتفی خواهد شد

چنانچه زوجه پس از صدور رای الزام به تمکین اقدام به تمکین کند حکم ازدواج مجدد صادر نخواهد شد

اگر بدلیل عدم تمکین زوجه دادگاه مجوز ازدواج مجدد برای شما صادر نماید ،حتی درصورت تمکین زوجه بازهم به قوت خود باقیست.چون دیگر بعهده زوج خواهد بود که ادامه زندگی را بپذیرد یاخیر.