نحوه اقدام برای اجرای حکم چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۹ #97902269

با سلام و تقدیم احترام
نامه درخواست اجرای احکتم را از اداره کار به دفتر خدمات قضایی برده و ثبت کردم. فردای آن روز پیامک آکد. وارد سامانه شدم و نوشته بود:
۱- منتظر اجرای دستور قاضی می باشد
۲- پرونده ...... در شعبه .... ثبت گردید.
۳- دستور قضایی مبنی بر اقدام جهت انجام مفاد درخواست در تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ صادر گردید.
الان باید چیکار کنم؟ ممنونم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
در اجرای احکام شعبه دادگاه مذکور حضور یافته و تقاضای اجرای حکم با معرفی و یا استعلام اموال محکوم علیه نمایید

بعد از ابلاغ اجرائیه محکوم علیه ظرف مدت ده روز میبایست مفاد رای را اجرا کند اگر نکند پرونده اجرایی در اجرای احکام تشکیل می‌شود و حکم اجرا خواهد شد

باسلام و درود تا ده روز فرصت دارید تا حکم را اجرا نمایید درغیر اینصورت پرونده اجرایی علیه شما تشکیل خواهد شد.

باید به اجرای احکام مراجعه کرده و اموالی از کارفرما را معرفی نموده یا استعلام اموال را اخذ کنید .

درود
ظرف مهلت مقرر اگر اجرا نکنید پرونده اجرایی علیه شما تشکیل خواهد شد.

از تاریخ صدور اجراییه تا ده روز فرصت دارید حکم را اجرا کنید در غیر این صورت حکم به صورت قهری علیه شما اجرا خواهد شد

با درود ظرف ۱۰روز محکوم علیه می‌بایست به اختیار حکم را اجرا نماید وگرنه بعد از این مدت با تقاضای شما حکم قهرا اجرا می‌شود.