میتونم به دستور قاضی متن پیامک هارو پیرینت بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۶ #97898430

سلام
چند وقت پیش ناخواسته متوجه ارتباط همسرم با مرد غریبه ای شدم که وقتی ازش سوال کردم زیره بار نرفت و از اون روز به بعد گوشیشو خاموش کرد،از اونجایی که سیم کارت به نام خودم بود پیرینت گرفتم و متوجه تعداد زیادی تماس و پیامک شدم که بازم قبول نمیکنه و از طرفی هم از همون روزایی که شروع کردن به رابطه زنم درخواست طلاق داده و جدا از من زندگی میکنه،فقط فقط متن پیامک های ردوبدل شده حقیقت رو مشخص میکنه،میتونم به دستوره قاضی متن پیامک هارو پیرینت بگیرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
دیگه نیازی به اخذ دستور مقام قضایی برای گرفتن پرینت ارتباطات نیست اون برای زمانی هست که شخص خط بنام خودش نیست ولی الان شما خط بنامتون بوده و پرینت را دارید.شما امکان شکایت دارید ولی به دو نکته توجه کنید که اولا چطوری میخواید ثابت کنید خط به نام شما دست خانمتون بوده چون اصل بر این هست که خود صاحب سیم کارت داره از اون استفاده میکنه و ثانیا در رویه عملی غالبا صرف رابطه تلفنی و مجازی بدون حضور و تماس فیزیکی را رابطه نامشروع تلقی نمیکنند‌ و ممکن هست شکایت به نتیجه نرسه.
موفق باشید

با توجه به پرینتی که اخذ کردید و دلایل دیگری که دارید همچون شهادت شهود، فیلم عکس، می توانید شکایت خود را مبنی بر رابطه نامشروع به طرفیت ایشان طرح نمایید

سلام
با توجه به اینکه خط به نام شماست نیازی به اذن مقام قضایی برای دریافت پرینت ندارید . بعد از دریافت پرینت از مخابرات ، با عنوان رابطه نامشروع می توانید شکایت بفرمایید ؛ لیکن مستحضر باشید صرف پیامک ارتباط نامشروع نیست و شنا می بایست به طریقی روابط فیزیکی را نیز اثبات بفرمایید والا ممکن است در نهایت خود شما در مظان اتهام افترا یا قذف قرار بگیرید