با توجه به اینکه ماهانه ۳ میلیون مبلغ ناچیزی است و ارزش پول بنده در حال افت می باشد،بنده بعنوان فروشنده چکار باید بکنم تا زودتر پولم را از خریدار بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۴ #97890436

خریدار آپارتمان ۲۵درصد مبلغ را واریز و از انجام مابقی مبلغ تعهد در دفترخانه امتناع ورزیده و اعلام کرده تا ۶ ماه آینده پول ندارم
در قولنامه فسخ از دو طرف ۲۷۰ میلیون و ماهانه ۳میلیون دیر کرد تعیین شده است.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی، دادخواست مطالبه وجه و وجه التزام بدهید.

دادخواست مطالبه وجه و وجه التزام قراردادی را تقدیم دادگاه کنید

با درود
می‌توانید مطالبه وجه را همراه با وجه التزام (اگر در قرارداد ذکر شده ‌‌)، را مطالبه نمایید.

دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید

سلام بایستی دادخواست مطالبه ثمن معامله طرح نمایید.

با سلام .
خسارات وارده قابل مطالبه هستند

درود
دادخواست مطالبه وجه بدهید.