تغییر نام خانوادگی چه طور است؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۱۲ #97863081

سلام عموی من محکومیت کیفری داره سرقت مسلحانه کلاهبرداری حبس بیشتر از دوسال میشه نام خانوادگیمو تغییر بدم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
از طریق ثبت احوال پیگیری نمایید

درخواست کتبی به ثبت احوال محل صدور شناسنامه یا محل اقامت دهید. درصورت عدم ترتیب اثر،طرح دعوی به طرفیت ثبت احوال دردادگاه ثبت نمایید.

از طریق ثبت احوال اقدام نمایید

درود بدان اون موضوع هم.می توانستید

بله با درخواست به ثبت احوال این موضوع قابل انجام هست .به اداره ثبت احوال محل اقامت خود مراجعه کنید.

با سلام باید از طریق ثبت احوال اقدام کنید.

با درود از طریق سامانه ثبت احوال اقدام فرمایید