طلب ارث از مادرم امکانش هست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۸۷ #97861088

خواهرم حدود یک سالی است که مادرم را به خانه خودش برده و به ما اجازه دیدار و صحبت تلفنی نمی‌دهد , ما از مادرمان هیچ اطلاعی نداریم , اگر مادرم خانه را به اسم خواهرم زده باشد , ما امکان طلب ارث و ابطال سند داریم؟ با توجه به اینکه مادرم به علت کهولت سن و بی سوادی و بیماری کوچک شدن مغز اختیاری از خودش ندارد.

مشاوره حقوقی ارث
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر محجوریت مادرتان اثبات شود انتقال باطل است

بادرودوسلام چنانچه محجوریت مادراثبات شودابطال معاملات امکان پذیر می باشد.

با درود اگر مادر زنده باشد که هست بحث ارث بی معناست، ثانیا اگر حکم حجر صادر شود معاملات قابل ابطال است، بنا به مورد به اتهام سواستفاده از ضعف نفس نیز مبتوان طرح شکایت نمایید

با سلام
در صورتی که بتوانید اثبات کنید که مادر محجور هستند،
امکان ابطال معامله وجود دارد.
اگر ادعایی از باب حجر مادر دارید باید بتوانید در دادگاه اثبات نمایید.

برای ابطال آن معامله، غیر از اثبات حجر مادر حین عقد، راهای دیگری متصور هست که لازمه اش اینست انتقال چگونه صورت گرفته؟ هبه، صلح، بیع، وصیت و...؟؟ هر چند که اثبات حجر مادرتان نیز کار ساده ای نیست

سلام در صورتی که حکم حجر مادر صادر شود قابل ابطال است

اگر محجوریت مادر ثابت شود امکان ابطال معاملات وجود دارد