پرونده را ارجاع دادن به دادیاری؛ آیا پیامها قابل استناد هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۵۷ #97855302

عرض سلام واحترام،
خانم بنده مدت ۲ ساله که با وکالت طلاقی که از من گرفته بود طلاق گرفته ولی از طریق پیامک در ارتباط هستیم گاهی بینمون بحث میشه و از کوره خارج میشیم و بهم توهین میکنیم و گاهی هم تهدید اما فقط از سر عصبانیت، حالا همسرم پیامکهای منو برده و ازم شکایت کرده و پرونده را ارجاع دادن به دادیاری خواستم بدونم چه حکمی داره البته منم پیامکهای ایشون را دارم آیا قابل استناد هست؟
ممنونم میشم جواب بدین.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله پیامها قابل استناد می باشد و بستگی به نظر قاضی دارد

با درود
اگر پیامها حاوی مطالب‌ توهین آمیز باشد، جرم است، اگر ایشان نیز توهین نموده اند میتوانید اقدام نمایید

بله متن پیامکها قابل استناد است
اگر ایشان نیز به شما توهینی کردند طرح شکایت کنید

اگر پیامها حاوی تهدید یا توهین و امثالهم باشد، ممکن است بر اساس آن به شما تفهیم اتهام گردد. شما نیز می توانید در صورت دریافت چنین پیامهایی، بر اساس آن مبادرت به طرح شکایت نمایید.

درصورتی که متن پیامک حاوی توهین باشد مجازات جزای نقدی و جریمه تعیین خواهد شد

باسلام
بله پیامک قابل استناد است

شما هم میتوانید شکایت توهین طرح کنید