اگر حکم بر علیه من صادر بشه مجازات طبق قانون کاهش مجازات مصوب ۱۳۹۹چیست؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۱,۷۲۳ #97845112

سلام همسر من اینجایی را دردادگاه حقوقی شکایت نفقه کرده وحکم قطعی گرفته وجمعا ۲۷ میلیون واسه ۵سال باید بدهم وچند روز بعد از آن رفته شکایت کیفری ترک انفاق کرده آیا حبس میشم یا جزا نقدی باید بدهم؟؟ میخوام بدونم زندان میشم یا خیر؟؟ طبق قانون جدید؟؟ ممنون.. چون بعضی وکلا سوال کردم گفتن تا ۶ماه حبس زندانی نداره وطبق قانون تبدیل به جزای نقدی میشه

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حبس تا شش ماه ازطریق شرایطی امکان تبدیل دارد.

با سلام و درود . باید مطابق قانون جدید تبدیل به جزای نقدی شود

سلام حبس تا ۶ ماه تحت شرایطی قابل تبدیل است

سلام و ارادت
تا قبل از جلسه رسیدگی و صدور حکم ، نفقه را بپردازید و برای ماهانه هم وجهی واریز نمایید شکایتشان رد می شود .

با سلام
نظر قاضی پرونده در تبدیل حبس به جزای نقدی تاثیر گذار است. بنابراین افراد می ‌توانند با در نظر گرفتن شرایط حاکم بر پرونده ، از یک وکیل با سابقه کیفری برای تبدیل حبس به جزای نقدی کمک بخواهند.

بادرود/ مطابق قانون جدید زیر یکسال قابل تبدیل به جزای نقدی می باشد

سلام قابل تبدیل است ...