مهریه عندالاستطاعه چطور محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۱۱ #97842128

مهریه همسرم به صورت عندالاستطاعه هست و با توجه به عدم تفاهم و سازش بعد از ۱۴ سال زندگی چندین بار خواهان طلاق تفاهمی شدم که با مخالفت همسرم همراه بوده. خواستم بدونم اگه من بخوام اقدام به طلاق بکنم و با توجه به اینکه عندالاستطاعه هستش بازم مهریه تعلق میگیره یا نه
و طبق مطالبی که خوندم اگه قرار بر دادن مهریه باشه و بنده دارایی به اون صورت نداشته باشم یک‌ چهارم از حقوقم به عنوان مهریه کسر میشه خب بنده شغلم آزاده و همیشه درآمدم متغیر بوده و حقوق ثابتی ندارم
اونوقت چطوری محاسبه و تعیین میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- در مطالبه مهریه عندالاستطاعه ، زوجه مکلف به اثبات ملائت و دارایی زوج می باشد .
- کسر یک چهارم از حقوق مربوط به کارمندان ادارات و شرکتهای دولتی یا خصوصی است و مشاغل آزاد باید از طریق درخواست اعسار نسبت به تقسیط مهریه اقدام نمایند .

یک چهارم حقوق مربوط به کارمندان و مستخدمین و حقوق بگیران می باشد و ارتباطی به شما شغل آزاد دارید ،ندارد.
درخصوص طلاق ،اگر با هم به توافق برسید ،طبق توافق شما پرداخت خواهد شد.