آیا دفترخانه با وکالتی که قبلا داشته میتونه مجددا اقدام به اجرای صیغه طلاق کنه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۸ #97822173

باسلام
اگر خانمی چند سال از همسرش جدا شده با مراجعه به دفترخانه ای که طلاق واقع شده ادعا میکند که طلاق در ایام عادت بوده است فلذا طلاق صحیح نیست

مشاوره حقوقی طلاق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر مهلت گواهی عدم امکان سازش سه ماه است زوجه سابق شما باید ادعا را ثابت کند.

با سلام راهی به جایی نمیبرید

باسلام
ایشان باید ادعای خود را اثبات کند که بعید است.

ادعا باید اثبات شود اثبات چنین قضیه ای مشکل است

باتوجه به اینکه سردفتر برای اجرای صیغه طلاق این موضوع را قبل از اجرای صیغه طلاق از زوجه می پرسد و بنابه اقرار قبلی ایشان نمی تواند چنین ادعایی داشته باشد . گواهی عدم امکان سازش مهلت دارد و قطعا با گذشت زمان بی اعتبار و امکان استفاده مجدد از آن نیست .

باسلام
این موضوع باید اثبات شود ومستلزم ابطال طلاق است

با درود بعید است به نتیجه برسد.