امکان شکایت با این مدارک پیام های توی گوشی از دونفر و فیش پولی هست یا خیر؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۹۳ #97795540

با سلام و خسته نباشید
بعد از سوم دبیرستان یکی از اشنایان به ما گفت که میتونه با ۴ میلیون ۵ سال پیش البته به ما یک دیپلم ریاضی بده و چون فقط پیش دانشگاهی مونده بود و من از انتخاب رشته ریاضی پشیمون شده بودم ولی دیر بود برای عوض کردن مدرک ما قبول کردیم و پول رو واریز کردیم
الان پنج سال هست و هیچ کاری نشده
البته من هم چون استفاده ای از مدرک نداشتم اصلا طرفش رو نگرفتیم
اما الان چند ماه هست که ما بهشون گفتیم اما مشخصه هیچ کاری نمیخوان بکنن
دو نفرن یه خانوم کارمند و یه اقا که اگر اشتباه نکنم مدیر هست
هم پیام ها توی تلفت هست برای نشون دادن به پلیس هم فیش بانکی برای پرداخت ۴ میلیون
میخواستم بدونم اگر شکایت بکنیم اولا چقدر پای خودمون گیره؟چون اصلا انجام نشد و اصلا امکان شکایت با این مدارک پیام های توی گوشی از دونفر و فیش پولی هست یا خیر؟
خیلی ممنون از زمانتون مرسی

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دادخواست مطالبه وجه دهید

با سلام می بایست دادخواست مطالبه وجه به استناد واریز وجه مطرح نمایید.

با استناد به فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه دهید

باسلام و درود شما می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

درود
شما میتوانید با استناد به فیش واریزی از ایشان وجه خود را توسط دادگاه مطالبه نمایید.

باسلام. مطالبه وجه بااستنادبه فیش واریزی مطرح کتید

نیازی به بازگو کردن کل قضیه نیست و صرفا میتوانید با فیش واریزی از ایشان وجه خود را توسط دادگاه مطالبه نمایید.