چطور فرزندم را ببینم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۷۹ #97794919

باسلام وکیل ها محترم این خانم سابق بنده رسمیت منو دیوانه کرده الان یه سال به علتی ازش جدا شدم فرزندم را تا ۷ بهش دادم و کل مالیش را بخشید الان یه سال منو تو اینستا بکوب پیام میده میام و... که گفتم نمیخوام گفت یه تبلت بده به پسرت که درتماس باشه و اینکه هر دو روز با من از خونه یا تبلت زنگ بزنه حرف بزنم الان لج کرده کلا نه خودش گوشی را برمیداره نه خونشون الان سه ماهه نذاشته صدای پسرم را بشنوم به مدیر دفتر اطلاع دادم گفت ما هم ازدست کارهای خانمتون خسته شدیم نه میاد سرجلسه ها نه دادگاه میاد گفت یه دادخواست مبنی بر ممانعت بنویس ولی چی بنویسم اخه این معلوم نیست کجاست منم در شهرستان دیگه کار میکنم دادخواست افزایش ملاقات دادم قاضی هر هفته دو روز کرد ولی برای اینکه نمیتونم برم خانمم گفت صداشو بشنو مشکلی نیست الان کلا نمیدونم پسرم چکار میکنه لطفا راهنمایی فرمایید چکار کنم این در جلسه ها نمیاد

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . شما میبایست دادخواست ملاقات فرزند باصدور دستور موقت ارائه نمایید .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر است دادخواست ممانعت از حق ملاقات فرزند را تنظیم نمایید .

سللم آیا قبلام حکم ملاقات گرفتید ?

با احترام تحت عنوان ممانعت از حق ملاقات با فرزند می توانید شکایت نمایید

با سلام. میتوانید تحت عنوان ممانعت از ملاقات طرح شکایت نمایید.

با درود
دادخواست ممانعت از حق بدهید در مرحله اجرا به نتیجه خواهید رسید

سلام
با دلایل و مستنداتی که در اختیار دارید، از ایشان به جهت منع از ملاقات فرزند که حق شماست، شکایت کنید.