میشه حکم اعسار مهریه اجرا نشه و فقط همین توقیف حقوق بمونه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۷۱ #97778127

سلام
من از طریق دادگاه یک چهارم حقوق همسرمو توقیف کردم، جلسه برای اعسار تشکیل شده، میشه حکم اعسار مهریه اجرا نشه و فقط همین توقیف حقوق بمونه؟ یا بعد از رای دادگاه اعسار سکه اجرا میشه؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به سایر اموال و درآمدهای زوج دارد اگر درآمد و اموال دیگری نداشته باشد با صدور حکم اعسار از محل حق زوج مهریه وصول می شود

سلام فعلا پرداخت مهریه به شما از طرف زوج بصورت یک چهارم حقوق است. زوج می تواند پس از صدور رای مهریه اعتراض زده و دادخواست اعسار و تعدیل بدهد. اگر مهریه سکه باشد تعدادی سکه را بعنوان پیش پرداخت و چند ماهی یک سکه بر اساس توان مالی زوج به تشخیص قاضی می باشد. زوج می تواند سکه های پیش را به شما پرداخت و چند ماهی یک سکه بدهد. چنانچه زوج موارد فوق الذکر را انجام دهد می تواند نامه ای از دادگاه گرفته و کسر یک چهارم حقوقش ملغی گردد.

بررسی این موضوع بستگی به نظر دادگاه و قاضی رسیدگی کننده دارد

قوانین امری را نمیشود بر خلاف ان توافق کرد با قبول اعسار به تقاضای زوج رفع اثر خواهد شد ولی زوج ملزم به پرداخت طبق شرایط خواهد بود

سلام
خیر زوج می تواند به استناد رای اعسار تقاضای رفع اثر از توقیف حساب را نماید

بستگی به نظر قاضی و دادگاه دارد.

این موضوع در صباحیت دادگاه و بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده دارد