با به اجرا گذاشتن مهریه از سوی همسرم ، می توانم دادخواست الزام به تمکین بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۷ #97767205

حدود یک سال پیش مراسم رسمی ازدواج را گرفته ام دوماه بعد از ازدواج برای دعواهای لفظی بدون درگیری فیزیکی همسرم منزل را ترک کرده از ان موقع تاکنون بسیاری از بزرگان فامیل وساطت کردند تا همسرم به منزل بازگردد ولی تاکنون بر نگشته اندبا توجه با اینکه خانواده همسرم در استان دیگری زندگی می کنند ولی من در استان محل زندگیه خودم درخواست الزام به تمکین را دادم ولی دادگاه رای عدم صلاحیت داد و پرونده را به مرجع صالح فرستاد در همین حین همسرم مهریه اش را به اجرا گذاشت.می خواهم بدانم به اجرا گذاشتن مهریه همسرم مانع دریافت حکم دادگاه مبنی بر الزام به تمکین همسرم می شود یا خیر؟چطوری می تونم حکم الزام به تمکین همسرم را بگیرم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
خیر ایشان می تواند حقوق مالی خویش را مطالبه نماید و این مانع تمکین نیست

خیر میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

شما نگفتید که همسرتان در کجا ساکن هستند معمولا خوانده در کجا ساکن باشد دادخواست را باید در دادگاه همان محل ارائه کرد

با سلام ووقت بخیر
عدم تمکین ارتباطی به مهریه همسرتون ندارد مهریه درهرشرایطی به همسرتون تعلق میگیرد .و نفطه مقابل عدم تمکین نپرداختن نفقه می باشد .