آیا از من شکایت شده؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶,۷۳۰ #97763111

سلام

۴۰ روز پیش یک شخص گفته از من شکایت کرده اگر کرده باشه تا الان باید احضاریه به دستم رسیده باشه ولی نرسیده یعنی نکرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ممکن است تا دو ماه زمان ببرد که به شما ابلاغیه برسد .

یا تابحال شکایت نکرده و یا اگر هم شکایتی مطرح کرده است دلایل کافی ارائه نداده و منع تعقیب صادر شده است
والا این مقدار زمان برای ابلاغ نباید طول می کشید

با سلام
یاشکایت نکرده یادرصورت شکایت دلایل کافی ارائه نداده و منع تعقیب صادر شده

البته با توجه به مدتی که ذکر فرمودید احتمالا یا شکایت نکرده است یا دلایل مورد قبول قاضی نبوده تا شما را احضار کند.

به صرف شکایت ابتدائا احضار نمی شوید بلکه بازپرس ابتدائا مدارک را بررسی و قسمتی از تحقیقات را انجام می دهد. بعد از آن شما احضار می شوید.

سلام . اگر از شما شکایت کرده باشد و دلایل خود را به طور کامل ارائه نماید و ارتکاب بزه محرز شود ، حتما به دادسرا احضار خواهید شد.

با سلام احتمالا شکایت ننموده ویا اینکه قرار منع تعقیب صادر شده است