تقسیم سود بین صاحب ایده و سرمایه گذار چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۱۸۷ #97756

من یک ایده بابت کاری برای شروخ کارخانه دارم و قرار هست که مدیرین 0تا 100 این کار رو هم بنده داشته باشم
و یکی از دوستان فقط در امر سرمایه گذاری و مشارکت حضور داشته باشند.و در کار به هیچ عنوان دخالتی نکنند.
سوالی که من دارم این هست در بحث قرارداد چه چیزهایی رو باید ملاک قرار بدم؟
و دوم اینکه تقسیم سهم ها چطور هست؟ بین صاحب ایده و انجام دهنده کار و سرمایه گذار؟
آیا سرمایه گذار در سود و یا ضرر کار شریک هستش؟

میدونم که ما قانون درستی در این مورد نداریم.ولی سوال من از لحاظ عرفی هستش و اینکه با کسی مشورت کنم اگر اوکی بود بابت همکاری به عنوان مشاور بنده کنارم حضور داشته باشد.

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقسیم سهام کاملا به صورت توافقی میباشد و هر میزان سهم را میتوانید تعیین کنید. لذا بهتر است که شرکا در سود و زیان شریک باشند. برای تنظیم هرگونه قرارداد باید با دفتر تماس بگیرید.