دادن حق بیمه زیان دیده بدون داشتن گواهینامه و بیمه زیان دیده چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۷۶ #97753

سلام و عرض خسته نباشید....ممنون میشم اگه سوال من رو یه مقدار زودتر جواب بدید ..در مقطعی قرار دارم که باید یا شکایت کنم یا ازم شکایت بشه...من با خودرویی تصادف کردم و مقصر شناخته شدم....البته صحنه حادثه خیلی به نفع زیان دیده ورق خورد...مسایلی که هست:1.راننده خودرو زیان دیده بچه ای بود که گواهینامه نداشت و من گفتم که راننده کس دیگست ولی برای اثبات اینکه راننده کس دیگریست شاهد به اندازه دارم2. خودرو زیان دیده بیمه در اون روز نداشته و فردای تصادف خودرو رو بیمه کرده 3.زیان دیده اقدام به جعل تاریخ سند بیمه و سند کروکی راهنمایی و رانندگی کرده 4.تا قبل از تعیین شدن خسارت راننده خوردو که به دروغ تعیین شده بود همسر مالک ماشین با من برای کار های اداری بیمه در ارتباط بود و بعد از تمام شدن این مراحل خانوم ایشان (مالک خودرو) با من تماس گرفته و لیست بلند بالا فرستاده که 3.5 ملیون تومان بیشتر از سقف 7.7 میلیون تومان بیمه شما خرج کردم و باید این رو بدید و به زبان تهدید به من گفت میرم شکایت میکنم با این شرایط:1.خودرو نمایندگی برای تعمیر نرفته و فاکتور معتبر نداره 2.مبالغی که برای من فرستاده خارج از مسیولیت بنده است(چراغ ها دو طرف ..اختلاف قیمت ایر بگ و گلگیر که بیمه تعیین کرده و....)3.بیمه برای ایشون 8800 تقریبا اعلام کرده که 7700 را هنوز نداده.
من میخوام از دست این خانوم و شوهرشون به دلیل این مشکلات شکایت کنم و در نهایت نمیخوام پولی بهشون بدم و به خوبی وخوشی تموم بشه...ممنون میشم راهنماییم کنید...

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید جعل توسط ایشان را به بیمه و یا دادگاه اطلاع دهید. قطعا بررسی میشود. اینکه ایشان بیمه نداشته اند اگر مقصر شما باشید فرقی ایجاد نخواهد کرد. لذا اگر به فاکتور اعتراض دارید کارشناسی خواهد شد.