گرفتن شناسنامه برای فرزند یک تبعه عراقی چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۵ #97712765

سلام وفت بخیر
فرزندی به دلیل داشتن پدر عراقی شناسنامه نداره، الان ۹ سالش هست ولی مدرسه نرفته به خاطر نداشتن شناسنامه
ایا راهی برای گرفتن شناسنامه هست!؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید تابعیت ایران بگیرند

سلام برای گرفتن شناسنامه ایرانی باید فرزند دارای پدر ایرانی باشد چنانچه پدر خارجی و مادر ایرانی باشد گواهی ولادت صادر میشود تا فرزند به سن ۱۸ سالگی برسد سپس مختار است که تابعیت مادر را بپذیرد یا پدر
برای گرفتن شناسنامه عراقی تابعیت پدر میتوانید هم اکنون اقدام کرده در ضمن برای پذیرش در مدارس تابعیت ایران ملاک نیست واتباع خارجه هم پذیرش می‌شوند

سلام برای گرفتن شناسنامه ایرانی باید فرزند دارای پدر ایرانی باشد چنانچه پدر خارجی و مادر ایرانی باشد گواهی ولادت صادر میشود تا فرزند به سن ۱۸ سالگی برسد سپس مختار است که تابعیت مادر را بپذیرد یا پدر
برای گرفتن شناسنامه عراقی تابعیت پدر میتوانید هم اکنون اقدام کرده در ضمن برای پذیرش در مدارس تابعیت ایران ملاک نیست واتباع خارجه هم پذیرش می‌شوند

سلام برای گرفتن شناسنامه ایرانی باید فرزند دارای پدر ایرانی باشد چنانچه پدر خارجی و مادر ایرانی باشد گواهی ولادت صادر میشود تا فرزند به سن ۱۸ سالگی برسد سپس مختار است که تابعیت مادر را بپذیرد یا پدر
برای گرفتن شناسنامه عراقی تابعیت پدر میتوانید هم اکنون اقدام کرده در ضمن برای پذیرش در مدارس تابعیت ایران ملاک نیست واتباع خارجه هم پذیرش می‌شوند

سلام
برای ایشان فعلا گواهی ولادت صادر میشود

برای کودک دارای پدرایرانی شناسنامه صادر می شود .
اما برای کودک دارای پدرخارجی و مادر ایرانی تنها گواهی ولادت صادر شده تا این افراد به سن ۱۸ سالگی برسند، بنابراین پس از ۱۸ سالگی خود فرد مختار به پذیرش نوع تابعیت است.

اولا اگر منظور تان گرفتن شناسنامه ایرانی است؟ باید تا سن ۱۸ سال صبر کند و به شرط تولد در خاک ایران می تواند برای اخد شناسنامه ی ایرانی اقدام کند
اما اگر منظور تان گرفتن شناسنامه عراقی است همین الان هم می تواند اقدام کند
تمامی این ها مضاف بر این است که برای ورود به مدرسه صرفا نیازی به داشتن شناسنامه ایرانی نیست زیرا اتباع خارجه نیز حق تحصیل در مدارس را در ایرا ن دارند