خودم باید برم مامور ببرم در مغازه اش یا خودشون میرن میگیرنش؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۴۱ #97709289

با سلام
اگه من حکم جلب کسی رو از دادگاه گرفته باشم موضوع پرونده مزاحمت و این چیزاس. قاضی هنوز رای نهایی نداده انا حکم جلبشو به من داده تا مشخص شدن رای دادگاه. میخواستم بدونم الان من باید چکار کنم حکم جلبش عادیه ادرس و شماره موبایل هم کلانتری داره حالا خودم باید برم مامور ببرم در مغازه اش یا خودشون میرن میگیرنش؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق نیروی انتظامی پیگیری و اقدام نمایید.

با سلام و درود . شما میبایست به کلانتری مربوطه مراجعه کنید و همراه با مامور به آدرس آن شخص بروید .

سلام شما به تنهایینمی توانید اقدام نمایید ولی با حکم جلب به کلانتری مراجعه وبا همراه مامور اقدام به جلب نمایید موفق باشید

باید خودتون به کلانتری مراجعه کنید

سلام
به کلانتری مراجعه و با همراهی مامور حکم جلب را اجرا کنید.

از طریق نیروی انتظامی اقدام کنید.

باید با مامور کلانتری آن محل هماهنگ و به اتفاق به مغازه ایشان مراجعه فرمایید