این پیام برای من اومده چه معنی داره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰,۵۰۷ #97698640

دادخواست شماره ارسالی از طریق سامانه خدمات قضائی به شعبه ۲ شورای حل اختلاف شهرستان ... ارجاع و با شماره پرونده فلان و رمز شخصی فلان ثبت گردید.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اطلاعات مربوط به پرونده را در اختیار شما قرار داده شده است

یک دادخواست برعلیه یا له شما صادر شده که می توانید از طریق سامانه ثنا با شماره و رمز پیگیری کنید

دادخواست تقدیمی شما فعلا در شعبه دو ثبت شده و رمز شخصی تون برای ورود به سامانه داده شده و باید منتظر ابلاغ وقت جلسه رسیدگی باشید .

دادخواست شما یا دادخواست ثبت شده علیه شما به شعبه ارجاع شده و برای پیگیری موضوع می توانید به شعبه مراجعه نمایید نمایید و یا منتظر ارسال ابلاغ از ناحیه دادگاه باشید