آیا نداشتن کد رهگیری در مبایعه نامه آن را فاقد اعتبار می کند و نحوه ثابت کردن دست بردن موجر به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۳۱ #97688545

باسلام. ما ملکی را به مدت سه سال است رهن کرده ایم که متاسفانه به علت اشنا بودن موجر وقتی پرسیدیم کد رهگیری دارد فرمودند بله و ما پیگیر نشدیمو حال در سال سوم تمدید قرار داد بعد از تنظیم مباعی نامه متوجه شدیم ایشان بندی مربوط به توافق طرفین برای نداشتن کد رهگیری را بدون هماهنگی با ما در متن مباعی نامه وارد کرده و بعد از سه روز آن را به ما داده. میخواستم بدانم چجوری میتوانم شکایت کرده هم بخاطر دست بردن در مباعی نامه هم به خاطر نداشتن کد رهگیری زیرا متاسفانه موجر بعد از اذیت های فراوان به علت فهمیدن نیاز ما برای نگه داشتن خانه هر بدقولی که دلش میخواسته کرده و خودش هم املاک دارد و این مباعی نامه را در همین املاک تنظیم کرده.حال میگوید که امسال یکی از انباریها را هم میخواهد اما چیزی در این سه سال در متن مباعی نامه قید نکرده و می گوید باید تخلیه کنیم اما ما تا سال دیگر قرار داد را بستیم.میخواستم بدانم باید چگار کنیم که ضمن نگه داشتن عین استجاره تا پایان مدت قرار داد هم هزینه هایی که برای خانه کردیم که در حیطه مسیولیت موجر است و تسویه نکرده هم جعل کردنش را اثبات کنیم.ممنون میشوم پاسخ دهید ما در این سه سال خیلی سختی کشیدیم و چوب اشناییت و بدقولی موجر قرار گرفته ایم و همچنان مچبوریم تا اخر خرداد ۱۴۰۰ بمانیم و حتی مباعی نامه هم تنظیم کردیم برای امسال. ضمنا ایشان در دو مباعی نامه ی قبلی بندی اضافه نکرده مربوط به کد رهگیری ایا این اسناد برای اثبات جعل مباعی نامه ارزش و اعتبار دارد. حتی نوشته که خانه را امسال رنگ کرده تحویل دادیم :)) ممنون از وقت شما برای خواندن این متن

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نداشتن کد رهگیری تاثیری در اعتبار مبایعه نامه ندارد.

بادرودوسلام نداشتن کدرهگیری مانع نمی گردد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدنداشتن کد رهگیری هیچ تاثیری در اعتبار اصل اجار نامه ندارد.

با احترام کد رهگیری اثری در اعتبار قرارداد ندارد

باسلام
کد رهگیری تاثیری در اعتبار سند عادی ندارد.

با سلام
دوست عزیز مبایعه نامه نیازمند رویت میباشد

سلام و درود
۱) داشتن یا نداشتن کد رهگیری تاثیری در اعتبار مبایعه نامه ندارد، زیرا مبایعه نامه یک سند عادی تلقی می شود.
۲) در خصوص جعل یا الحاق موضوعی پس از توافق و امضاء طرفین قابل پیگیری و طرح شکایت است.
۳) در خصوص هزینه های صورت گرفته اگر توافقی با موجر از قبل نداشته و هزینه ها از هزینه های اساسی و کلی که به عهده موجر است(مطابق قانون) نباشد، نمی توانید آن مبالغ را مطالبه نمایید.