میخوام هرچی ازم تو گوشیش داره طرف، پاک بشه و هیچی ازم نداشته باشه میتونم چنین درخواستی داشته باشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۰ #97686588

سلام من دارم طلاق میگیرم توافقی میخام هرچی ازم تو گوشیش داره طرف، پاک بشه و هیچی ازم نداشته باشه تا بعدن واسم دردسر ساز نباشه چیکار باید کنم؟لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا قبل از اینکه اقدام به پخش تصاویر کنند امکان اقدام قانونی وجود ندارد بهتر است توافقی عمل کنید.

با درود امکان پذیر است
لکن
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

باسلام توافق بین خودتان یا درمحضر انجام دهید

سلام تعهد نامه محضری بگیرید خیلی بهتر است

سلام. ضمن توافق می توانید تعهد نامه ای مبنی بر عدم استفاده از محتویات داخل گوشی وی که مربوط به شماست در دفتر اسناد رسمی و بصورت سند رسمی از ایشان اخذ نمایید .زیرا، امکان دارد محتویات مذکور را از گوشی خود پاک کرده ولی در آینده از کپی آنها استفاده نماید .