برای ازدواج مجدد باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۲۹۱ #97676467

سلام
من درخواست تمکین دادم .در جلسه دادگاه خانمم حاضر نشد و حکم به نفع من صادر شد که خانمم الزام به تمکین کند .الان حکم صادر شده و بیست روز فرصت برای تجدید نظر داره بعد از این بیست روز من باید چیکار کنم .لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اخذ حکم تمکین گواهی نشوز بگیرید.

باسلام پس از قطعیت درخواست صدور اجراییه ارائه دهید.

پس از قطعیت رای عدم تمکین در صورتی که زوجه تمکین نکند دادخواست ازدواج مجدد تقدیم نمایید

درخواست اجرائیه نموده و گواهی عدم اسکان زوجه را دریافت نمایید سپس با استناد به ناشزه بودن زوجه ، درخواست ازدواج مجدد نمایید .

بادرودوسلام چنانچه رای قطعی شده باشد درخواست اصداراجراییه نمایید.

سلام بعد از ۲۰ روز درخواست صدور اجرائیه بدهید.
اگر زوجه تمکین نکرد، می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید

درود
پس از قطعیت درخواست صدور اجراییه بدهید.