ایا استشهاد محلی که باید تهیه بشه شاهدین در دادگاه هم حضور پیدا کنند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۶ #97674151

سلام
آیا میتوانم برای کاهش سن در شناسنامه اقدام کنم و از ۱۳۵۹ به ۱۳۶۲ سن رو کاهش داد
با توجه به اینکه تولد من و برادرم هر دو در منزل بوده و فرزند اول یه دختر بوده که فوت شده و شناسنامه اونو برای من استفاده کردند

ایا شناسنامه پدرو مادر و برادر وخواهر های دیگر هم جزو مدارک لازم هست و دادگاه میخواد ؟
ایا امکانش هست از این طریق ۵۹ به ۶۲ سن کاهش داد
در ضمن متاهل هستم و فرزند هم دارم

راهنمایی ممکنه بفرمایید ممنونم

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شهودموظف می باشنددرجلسه حضورپیدا کنند.

شهود را حتما در جلسه حاضر نمایید و اگر مدارک کافی باشد نتیجه خواهید گرفت

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

با احترام با داشتن مدارک کافی تغییر سن امکان پذیر است
شهود خود را در جلسه اول حاضر نمایید

با ارائه اسناد و مدارک مثبته و حضور شهود امکان کاهش سن میسر می باشد

بله شهود باید در جلسه حاضر شوند

با درود. بله. حاضر کردن تعدادی شهود که دادگاه لازم بداند ضرورت دارد.