اشد مجازات برای پرونده ای که همزمان در دو دادگاه مطرح است چگونه اعمال میشود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۱۵ #97628524

پرونده ی من دو ردیف فرعی داره دادگاه کیفری و انقلاب. در دادگاه کیفری به ارتکاب ۳ جرم محکوم شدم که ۴ سال حبس که اشد مجازات بود اعمال شد و در تجدید نظر تعلیق شد . در دادگاه انقلاب به ۱ سال حبس تعزیری محکوم شدم تمام جرم ها مربوط به یک شاکی و یک موضوع بوده . حالا تکلیف تعلیق اون حکمم چی میشه. اگر درخواست تجدیدنظر بدم چون یکبار تعلیق دادن دیگه نمیدن ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قابل پیش‌بینی نیست

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

درود اظهارنظرنیاز به بررسی نیازدارد.

بستگی به مستندات پرونده ها دارد.

با سلام ، جهت ارایه ی پاسخ مناسب نیاز به بررسی ادله شما می باشد .

باسلام
بستگی به اهمیت و زمان وقوع جرم و زمان طرح شکایت داره و باید آراء و مدارک شما نزد متخصص بررسی بشه

بادرودوسلام اظهارنظربه بررسی نیازدارد.