دریافت مال نامشروع و سواستفاده از موقعیت و امتیازات و تقلب به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۶۹۱ #97598

با سلام ، اینجانب به جرم دریافت مال نامشروع و سو استفاده از امتیازات و تقلب به دادگاه احضار شده ام ، در زمان خدمت در یکی از شرکت ها مبلغ ۳۸۵ میلیون تومان از حساب شرکت خارج و موضوع در کمیته انضباطی ان شرکت مطرح و اینجانب از کار اخراج گردیدم و کلیه خسارت به شرکت عودت گردید و مسئولیت را به عهده گرفتم ، پس از چند ماه از اخراج اینجانب بازرسی کل کشور از محل کار بازدید و موضوع گذشته را مطلع که پس از ارسال نامه از بازرسی به آنجا مراجعه و اقرار پشیمانی نموده و اظهار نمودم که کلیه خسارت را پرداخته ام و شرکت هم هیچ گونه شکایتی ندارد و رضایت خود را اعلام نموده ، حال احضاریه ای از طریق دادگاه برای من ارسال گردیده و دادستان مدعی گردیده به عنوان دریافت مال نامشروع و پرونده جهت رسیدگی به بازپرسی ارجاع گردیده است ، شایان ذکر است که شرکت خصوصی میباشد و رضایت خود را هم اعلام نموده ، آیا امکان بازداشت و قرار وثیقه وجود دارد و با توجه به پرداخت خسارت و رضایت شرکت امکان عدم رضایت قاضی وجود دارد و بازداشت صورت میپذیرد،
با کمال تشکر و قدردانی ،

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به گرفتن رضایت از شرکت و پرداخت خسارت امکان بازداشت شما وجود نخواهد داشت.